S

Skikite.com holder kitekurs i hele Sør-Norge, men har hovedvekten av kursene våre på Finse og Hardangervidden langs Riksvei 7. Vi ønsker å invitere deg med på en annerledes opplevelse. I en værtype mange velger å tilbringe innendørs.Vårt fokus på sikkerhet, kvalitet og opplevelse, har blitt utviklet gjennom tolv år med kitekurs. Vi regner oss som førstevalget for de som skal kite i vinterfjellet, og i mer eksotiske deler av verden.Våre instruktører er først og fremst dedikerte kitere, med en en bred instruktør-bakgrunn, som gjør alt for å gjøre deg som deltaker fornøyd.

Instruksjon innen alpint, telemark, snowboard, i tillegg til førstehjelpskurs, snøhulekurs, fjellguiding og klatrekurs er noe av det vi har holdt på med i 20 år.
Vi har de siste årene bistått ekspedisjoner med utstyr, sikkerhet og kiteteknisk erfaring, enten de har krysset Finnmarksvidda, Grønland eller Sydpolen, med og uten verdensrekorder

Vi skreddersyr et opplegg som passer deres prosjekt eller langtur. Vi guider også enkeltpersoner og grupper som vil dra på langtur.

Utstyret vi bruker er alltid det nyeste fra en av de ledende kiteprodusentene, Flysurfer kites, og våre instruktører har flere års erfaring – der flere er i norges og/eller verdenstoppen i sin gren.

Alt ligger tilrette for at du skal få en kjempebra kitekurshelg!


Vindgaranti – hva betyr så det?

Hos oss har vi veldig lyst at du skal lære å Kite på kitekurs. Det betyr at hvis det ikke er vind til å kite når du er på kurs, så gir vi deg muligheten til å komme på et annet kurs. Det vil på ethvert kurs være noen åpne plasser som du kan fylle om du vil benytte vindgaranti. Garantien gjelder hele sesongen du tok kurs så sant vi arrangerer flere kurs den sesongen. Om ikke vi har det kan du stille opp på første helgen sesongen etter hvor vi virkelig slår til med alle instruktørkrefter.