S

Skikite.com holder kitekurs i hele Sør-Norge, men har hovedvekten av kursene våre på Finse samt Hardangervidden langs Riksvei 7. Vi ønsker å invitere deg med på en annerledes opplevelse. I en værtype mange velger å tilbringe innendørs. Vårt fokus på sikkerhet, kvalitet og opplevelse har blitt utviklet gjennom mange år med kitekurs. Vi regner oss som førstevalget for de som skal kite i vinterfjellet, og i mer eksotiske deler av verden. Våre instruktører er først og fremst dedikerte kitere, med en bred instruktørbakgrunn, og vil gjøre alt for å gjøre deg som deltaker fornøyd.

Instruksjon innen alpint, telemark, snowboard, i tillegg til førstehjelpskurs, snøhulekurs, fjellguiding og klatrekurs er noe av det vi har holdt på med. Vi har de siste årene bistått ekspedisjoner med utstyr, sikkerhet og kiteteknisk erfaring, enten de har krysset Finnmarksvidda, Grønland eller Sydpolen, med og uten verdensrekorder.

Vi skreddersyr et opplegg som passer deres prosjekt eller langtur. Vi guider også enkeltpersoner og grupper som vil dra på langtur.

Utstyret vi bruker er alltid det nyeste fra en av de ledende kiteprodusentene, Flysurfer kites, og våre instruktører har flere års erfaring – der flere er i norges og/eller verdenstoppen i sin gren.

Alt ligger tilrette for at du skal få en kjempebra kitekurshelg!


Vindgaranti – Hva betyr nå det?

Dersom det ikke er vind til å kite den helgen du er på kurs, så gir vi deg muligheten til å komme på et annet kurs. Det settes av begrensede antall plasser på vindgaranti pr kurs, så ta kontakt for å sjekke at det er kapasitet. Garantien gjelder hele sesongen du tok kurs så sant vi arrangerer flere kurs den sesongen. Om ikke vi har det kan du stille opp på første helgen sesongen etter hvor vi virkelig slår til med alle instruktørkrefter.

 


 

“Hang around” med oss!

Vi innser at det kan være en bøyg å komme igang også etter at du har vært på kitekurs. Du må derfor gjerne være “hang around” når vi holder kurs på Finse. Vi kan gi deg tips og råd og holder gjerne et lite øye med deg mens du kiter i nærområdet. Du kan også leie kiter av oss dersom vi har kapasitet for det. Prisen er 800 kr pr dag og da kan du bytte kite etter forholdene.